Verkoopsacties

2020 en 2021 zijn moeilijke jaren. Voor iedereen, ook voor de Goede doelen... Belgische evenementen en andere acties werden noodgedwongen geannuleerd omwille van de wereldwijde pandemie.

Sommige gezinnen en bedrijven hebben het financieel moeilijk. Gelukkig ondersteunen Europese Overheden gezinnen en sommige bedrijven financieel. In arme Derdewereld landen, zoals Gambia, is er geen financiële bijdrage vanuit de Overheid... Om toch geld in het laadje te krijgen voor onze doelgroepen in Gambia te ondersteunen, organiseren wij een Vlaaienverkoop.

 

De Limburgse vlaaien die wij leveren zijn voor 8 personen met een diameter van 25 cm en een gewicht van 1000 tot 1100 gram.

Via het onderstaande online bestelformulier kan U Uw bestelling plaatsen. Uw bestelling is pas geldig na betaling van het openstaande bedrag op de projectrekening BE44 3631 9222 5445 met onderwerp 'vlaaienverkoop'.

De verkoop wordt afgesloten op 13 mei 2021 om 20u 's avondsDe bestellingen worden aan huis geleverd op 21 of 22 mei 2021.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Bestelformulier Vlaaienverkoop
ten voordele van Mamafrika projecten

 

Wij danken U voor Uw steun!

Opgelet! Uw bestelling wordt pas geregistreerd na betaling van het aankoopbedrag. U ontvangt binnen de 24u een eerste mail met uw aangevraagde bestelling en de betaalgegevens. Na betaling ontvangt u een tweede mail met de betaalbevestiging.